Tudta-e?
A számítógépes merevlemez feje adatrögzítéskor egészen közel kerül a lemezhez. Hogy mennyi is ez a távolság? Nos, az emberi hajszál vastagságának négyezred, a vörösvérsejt átmérőjének háromszázad, s cigarettafüst részecskéjének 250-ed része.

31. szám - 2007. december 31.

KÖZLEMÉNY

Tisztelt olvasó! A Fókusz (www.fokusz.info) ismeretterjesztő és tudománynépszerűsítő elektronikus folyóirat áprilistól ismét új számokkal jelentkezik. Heti frissítésben, hétfőnként szakcikkeket, tudósításokat, híreket tesz közzé a tudomány világából, bemutatja a vajdasági kutatóműhelyeket, szakembereket, tudósokat. Célja az ismeretterjesztés, kulturális események követése, a fiatalok kutatómunkájának, alkotó jellegű tevékenységének a bemutatása és serkentése. Hírt ad diákversenyekről, tanári továbbképzésekről, az említett témakörökkel kapcsolatos rendezvényekről is. A tájékoztatás mellett az elektronikus folyóiratnak oktatói, nevelői, kapcsolatépítő szerepe is van, lehetőséget ad kulturális jellegű és tudományos szakcikkek megjelentetésére, a diákok szakmunkáinak közzétételére. Az elektronikus folyóirat az office@fokusz.info e-mail címre várja a szakcikkeket, az érdeklődők jelentkezését. A projektum a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének keretében a magyarországi Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Tisztelt olvasó!

A Fókusz ismeretterjesztő és tudománynépszerűsítő elektronikus folyóirat áprilistól ismét új számokkal jelentkezik. Heti frissítésben, hétfőnként szakcikkeket, tudósításokat, híreket tesz közzé a tudomány világából, bemutatja a vajdasági kutatóműhelyeket, szakembereket, tudósokat. Célja az ismeretterjesztés, kulturális események követése, a fiatalok kutatómunkájának, alkotó jellegű tevékenységének a bemutatása és serkentése. Hírt ad diákversenyekről, tanári továbbképzésekről, az említett témakörökkel kapcsolatos rendezvényekről is. A tájékoztatás mellett az elektronikus folyóiratnak oktatói, nevelői, kapcsolatépítő szerepe is van, lehetőséget ad kulturális jellegű és tudományos szakcikkek megjelentetésére, a diákok szakmunkáinak közzétételére.
Az elektronikus folyóirat az office@fokusz.info e-mail címre várja a szakcikkeket, az érdeklődők jelentkezését.
A projektum a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének keretében a magyarországi Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.
ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2022 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor