Tudta-e?
... hogy a csernobili atomerőmű-baleset radioaktív fertőzése 130 ezer négyzetkilóméterre terjedt ki, és több mint ötvenmillió embert érintett közvetlenül?

Diákoldal

XV. Vajdasági Diák Menedzsment Bajnokság

A középiskolás diákoknak szóló versenyen a tanulók egy képzeletbeli vállalat menedzserének szerepét töltik be, ennek a vállalatnak az üzleti tervét kell elkészíteni. A verseny időpontja: 2022. május 14., szombat. Jelentkezési határidő: május 1.Tovább »

X. Vajdasági Fogyasztóvédelmi Diákverseny

A GENIUS - a tehetséges diákokért mozgalom keretében tizedik alkalommal rendezik meg a tartományi szintű általános és középiskolás diákversenyt, melynek témája a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos megfigyelés, kutatás, elemzés. A verseny időpontja: 2022. május 14., szombat. Jelentkezési határidő: május 1.Tovább »

Kis Fürkész természetvédelmi és természetismereti verseny

címen természetismereti – természetvédelmi versenyt hirdet 4-5-6. osztályos tanulók számáraTovább »

Megkezdődött a fizika-kémia diáktábor

MUHI Béla

A XXIII. hagyományos általános iskolai fizika-kémia tehetséggondozó diáktábornak 2022. január 28-tól 31-ig a pacséri Moša Pijade Általános Iskola ad otthont…Tovább »

Eredmények - fizika-kémia verseny

MUHI Béla

Zentán a Thurzó Lajos Általános Iskolában nagyszerűen szerepeltek a vajdasági tehetséges diákok…Tovább »

XVI. Ribár Béla Általános Iskolai Fizikaverseny

MUHI Béla

Az iskolai aktivitások halmozódása miatt módosul a 16. Ribár Béla fizikaverseny időpontja. Eszerint egy nappal előbb, március 18-án délután 17 órakor kezdődik a verseny Horgoson az iskolában (Kárász Karolina Általános Iskola).Tovább »

XXIII. fizika-kémia diáktábor

MUHI Béla

A XXIII. hagyományos általános iskolai fizika-kémia tehetséggondozó diáktábor egy héttel később, vagyis 2022. január 28-tól 31-ig lesz megtartva.Tovább »

XXI. Kovács Sztrikó Zoltán Fizika-Kémia Diákverseny

MUHI Béla

A GENIUS tehetséggondozó mozgalom keretében 2021. december 18-án Zentán kerül sor a diákversenyre.Tovább »

TUDOK 2022

MUHI Béla

A Tudományos Diákkörök XXII. Kárpát-medencei Konferenciájának (TUDOK 2022) felhívását és a rendezvény plakátját közöljük. Célunk, hogy felkeltsük az érdeklődést a tudományos gondolkodás és a kutatás iránt. Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a TUDOK 2022 kapcsán pótnevezést hirdettünk. A pótnevezési határidő: 2021. november 29. (éjfél)Tovább »

ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2022 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor