Tudta-e?
...a University of California kutatói szerint azok, akik napi 9-10 órát alszanak, nehezebben alszanak el, és nem képesek tartósan aludni, ezen kívül más alvászavaraik is lehetnek!

Diákoldal

IX. GENIUS konferencia

MUHI Béla

Értesítjük az érintetteket, hogy a zsúfolt tanév végi programok miatt a IX. GENIUS konferenciát a korábbi tervhez képest egy héttel később, 2011. június 4-én 10 órakor rendezzük meg Újvidéken a Svetozar Marković Gimnáziumban (Njegoš utca 22.)Tovább »

V. Ribár Béla emlékverseny fizikából

MUHI Béla

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete a GENIUS - a tehetséges diákokért mozgalom keretében ötödik alkalommal rendezi meg a hagyományos Ribár Béla Vajdasági Általános Iskolai Fizikaversenyt.Tovább »

V. Alkotmány és állampolgári jogok

MUHI Béla

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete és a Jövő Fiataljai - Magyar Ifjúsági Egyesület a GENIUS - a tehetséges diákokért mozgalom keretében ötödik alkalommal szervezi meg az Alkotmány és állampolgári jogok diákversenyt.Tovább »

Látványos fizikai és kémiai kísérletek

MUHI Béla

A GENIUS mozgalom keretében tizedik alkalommal tartották meg a vajdasági szintű általános iskolai fizika-kémia diákversenyt.Tovább »

Tehetségek tábora Csantavéren

dr MUHI B. Béla

A GENIUS – a tehetséges diákokért mozgalom keretében a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete 2011. január 12-től tizenkettedik alkalommal rendezte meg az általános iskolai tehetséggondozó diáktábort fizikából és kémiából.Tovább »

Fizika-kémia tehetséggondozó diáktábor

MUHI Béla

A GENIUS – a tehetséges diákokért mozgalom keretében a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete tizenkettedik alkalommal rendezi meg az általános iskolai tehetséggondozó diáktábort fizikából és kémiából.Tovább »

10. Kovács Sztrikó Zoltán Általános Iskolai Diákverseny fizikából és kémiából

MUHI Béla

A téli szünidőben tizedik alkalommal kerül megrendezésre a vajdasági szintű fizika-kémai általános iskolai diákverseny 2011. január 14-énTovább »

Ifjú vállalkozók szemléje

dr MUHI B. Béla

A GENIUS - a tehetséges diákokért mozgalom, a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete és a Fókusz - tudománynépszerűsítő elektronikus folyóirat szerkesztősége harmadik alkalommal szervezte meg a Vajdasági Diák Menedzsment BajnokságotTovább »

Tojásfestő robot és a balkezesség fiziológiája

MUHI Béla

A verseny jellegű GENIUS konferencia egyre népszerűbb a vajdasági kutató diákok körében, mely ezúttal május 15-én került megrendezésre az újvidéki Svetozar Marković Gimnáziumban.Tovább »

VIII. GENIUS konferencia

MUHI Béla

A szervezők értesítik a diákokat és a felkészítő tanárokat, hogy az iskolai túlzsúfolt programok miatt a GENIUS konferenciát a korábbi időpont helyett 2010. május 15-én 10 órakor rendezik meg.Tovább »

ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2023 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor