Tudta-e?
...hogy a csontok felépítésén túl a kalciumnak szerepe van az izmok összehúzódásában, a véralvadásban, valamint a vérnyomás szabályozásában is?

Diákoldal

VIII. GENIUS konferencia

MUHI Béla

A szervezők értesítik a diákokat és a felkészítő tanárokat, hogy az iskolai túlzsúfolt programok miatt a GENIUS konferenciát a korábbi időpont helyett 2010. május 15-én 10 órakor rendezik meg.Tovább »

Alkotmány és állampolgári jogok

MUHI Béla

Kiváló teljesítmény a diákversenyenTovább »

Horgosi és zentai siker

MUHI Béla

Ribár Béla Vajdasági Általános Iskolai FizikaversenyTovább »

III. Vajdasági Diák Menedzsment Bajnokság

dr MUHI B. Béla

A szervezők értesítik a diákokat és a felkészítő tanárokat, hogy az iskolai túlzsúfolt programok miatt a III. Vajdasági Diák Menedzsment Bajnokságot a korábbi időpont helyett 2010. május 15-én 10 órakor rendezik meg.Tovább »

VIII. GENIUS konferencia

MUHI Béla

A középiskolás tehetséges diákok hagyományos GENIUS konferenciája és vajdasági szintű versenye 2010. május 8-án 10 órakor kerül megrendezésre az újvidéki Svetozar Marković Gimnáziumban.Tovább »

Elhízás

Kovács Flórián egyetemi hallgató, Zenta

Földünkön nem csak a vírusok és egyéb paraziták okoznak betegséget, hanem egy végigsöprő lassú halálnak nevezett betegség, amit elhízásnak nevezünk.Tovább »

IV. Alkotmány és állampolgári jogok diákverseny

MUHI Béla

A verseny döntőjére 2010. április 24-én 10 órakor kerül sor Újvidéken a Svetozar Marković Gimnáziumban (Njegoš utca 22.), mely egyúttal szakmai találkozó is a mentorok, a szaktanárok részére.Tovább »

Akik a téli szünidőben is tanultak

MUHI Béla

Négy napon át tartott a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete tizenegyedik általános iskolai tehetséggondozó diáktábora fizikából és kémiából, melyet a GENIUS mozgalom keretében rendeztek meg.Tovább »

IV. Alkotmány és állampolgári jogok – Versenyfelhívás

MUHI Béla

A verseny célja a fiatalok érdeklődésének felkeltése a társadalomtudományok iránt, a tehetségek felkutatása és felkarolása ebben a témakörben.Tovább »

ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2022 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor