Tudta-e?
...hogy az emberi test megközelítőleg 60 milliárd sejtet tartalmaz, amelynek mindegyike tízezerszer annyi molekulát tartalmaz, mint a Tejút összes csillaga?

179. szám - 2019. augusztus

XIX. Apáczai Nyári Akadémia

A fiatalok szocializációja

Az ANyA egy hagyományos nyári tanári továbbképzés a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete szervezésében. Az osztályfőnöki szekció terminusa 2019. július 8-12. volt Újvidéken az Apáczai Diákotthonban, Ćirpanov utca 54.
MUHI Béla | a szerző cikkei

5

A XIX. Apáczai Nyári Akadémia osztályfőnöki szekciója 2019. július 8-tól 12-ig került megrendezésre Újvidéken az Apáczai Diákotthon belvárosi épületében. Főszervezője Muhi Horváth Gabriella magyartanárnő. Akkreditált szakmai és módszertani továbbképzés a pedagógusok, különösen az osztályfőnökök, osztálytanítók számára, katalógusszáma 935, K3, P2. Ez egy nemzetközi jellegű tanári továbbképzés, melyen rangos hazai és külföldi szakemberek, egyetemi tanárok tartottak előadásokat, szakmai foglalkozásokat vezettek, műhelymunkákra és egyéb programokra is sor került. A hallgatóság körében gyakran jelennek meg egyetemisták, külföldi tanárkollégák is. Ez alkalommal mintegy harminc látogató fordult itt meg. A feldolgozott témák iránt igen nagy volt az érdeklődés.

A teljes írás itt olvasható.

ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2024 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor