Tudta-e?
Hogy mik a gleccserek? A gleccserek tulajdonképpen óriási jégfolyók. A hófödte, magas hegyekben sok év alatt összegyűlik a hó, a völgyek felé csúszik, összetömörödik és jéggé válik. Azután a jégár lassan ledfelé csúszik a hegyoldalak között. Szemmel alig észrevehetõen, de állandóan mozog a roppant jégtömeg. Ahogy lejjebb ér, közben olvad is. A jég alatt apró kis patakok vize csobog. A vastag jégpáncél csak lassan olvad meg és mire leér a hegyekbõl, mély árkokat vág még a legkeményebb sziklavölgyekben is.

175. szám - 2019. április

Diákverseny

„Ötletből valóság” innovációs verseny

A versenyre idén is 2-3 fős középiskolai és egyetemista csapatok jelentkezhetnek

4

A Pro Scientia Naturae Alapítvány szeretne hozzájárulni a vajdasági agrárvállalkozói légkör erősítéséhez és innovációs tevékenységének fejlesztéséhez, ezért szakmailag segíti felkészíteni a vállalkozni kívánó fiatalokat az üzleti világ kihívásaira. Ennek tükrében szervezi meg harmadik alkalommal az „Ötletből valóság” innovációs versenyt, ahol középiskolás diákok és egyetemi hallgatók dolgoznak ki üzleti megoldásokat, elképzeléseket valós piaci helyzetek esetében, melyek vállalati szinten is alkalmazhatók.

A versennyel egyidejűleg sor kerül egy szakmai konferenciára is, amely kiváló lehetőség a kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére, ugyanis egy helyen találkozhatnak a fiatal, kezdő és a tapasztalt vállalkozók.

Az idei  verseny témája: EGY ÚJ EGÉSZSÉGES TERMÉK PIACI BEVEZETÉSE

A versenyre idén is 2-3 fős középiskolai és egyetemista csapatok jelentkezését várjuk. Minden csapatnak csapatkapitánya, mentora,  valamint csapatneve kell, hogy legyen.

A versenyzőknek kötelező feladatként a termék piacra dobásához egy rövid (2 perces) reklámfilmet (klippet) is készíteniük kell.

A verseny minden résztvevője oklevelet kap, a legjobbak jutalomban részesülnek.

Jelentkezési határidő: 2019. április 2.
A mentori nap ideje: 2019. április 6.
A konferencia és a verseny döntőjének időpontja: 2019. június 1.

Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: innovacios.verseny@gmail.com

Kapcsolódó cikkek

ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2021 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor