Tudta-e?
Egy élet alatt nagyjából hat elefánt súlyának megfelelő ételt fogyaszt el egy ember.

127. szám - 2015. április

Versenyfelhívás

VIII. Vajdasági Diák Menedzsment Bajnokság

A GENIUS tehetséggondozó mozgalom keretében a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete és a Fókusz tudománynépszerűsítő elektronikus folyóirat szerkesztősége meghirdeti a nyolcadik Vajdasági Diák Menedzsment Bajnokságot.
dr MUHI B. Béla

15

A verseny egy üzleti jellegű szimulációs játékra épül, melyben a tanulók egy képzeletbeli vállalat vezetőjének szerepét töltik be. A diákok önállóan vagy párban jelentkezhetnek. Egy képzeletbeli vállalat üzleti (business) tervét kell elkészíteni.

jelentkezési lapot 2015. május 10-ig kell beküldeni a szakdolgozattal és a power point prezentációval együtt (e-mail: menedzsment.bajnoksag@gmail.com). A szakdolgozat terjedelme ne haladja meg a 15 oldalt és a prezentáció is 15 diakockából álljon (ne haladja meg a 10 megabájtot). A szakdolgozat és a prezentáció elejére, a cím alá oda kell írni a tanulók nevét, az osztályt, az iskolát és a felkészítő tanár nevét.

A legjobbak meghívást kapnak a verseny második fordulójára, a szóbeli döntőre, ahol rangos szakbizottság értékeli a prezentációkat.  A verseny  május 16-án 10 órakor kerül megrendezésre az újvidéki Svetozar Marković Gimnáziumban (Njegoš utca 22.)

Mindegyik résztvevő oklevelet kap és könyvjutalomban részesül, a legsikeresebbeknek értékes ajándék jár. További információk Dr. Muhi B. Béla (tel. 021 548-259) főszervezőtől kaphatók.

A verseny lebonyolításában együttműködő partnerek a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete, az újvidéki EDUCONS Egyetem, a Pro Scientia Naturae Alapítvány és a Fókusz tudománynépszerűsítő elektronikus folyóirat szerkesztősége. 

A versenyhez kapcsolódó segédanyagok és szakmai jellegű írások is megtalálhatók az e-learning rovatban.

Kapcsolódó cikkek

ISSN 2334-6248 - Elektronikus folyóiratunk havonta jelenik meg. ©2024 Fókusz. Minden jog fenntartva!
Design by predd | Code by tibor